Naast onze 29 meter lange kettingbaan met een hoogte van 2,05 meter ,waar uw auto door de prachtige Christ machine gewassen wordt is het natuurlijk ook mogelijk om zelf uw auto te wassen. Wij beschikken namelijk ook over 4 wasboxen, waar u zelf uw auto kunt in- en afspuiten. Deze wasboxen zijn 24/7 geopend. U kunt betalen met muntgeld (€0,10, €0,20, €0,50, €1,-, € 2,-) en ook kunt u tijdens openingstijden speciale ’S MART CARWASH wasmunten ( twv €1,-) aanschaffen. Als actie ontvangt u voor slechts €10,- , 12 wasmunten. Deze munten zijn altijd te gebruiken en u hoeft ook niet meer op zoek naar kleingeld als u uw auto zelf bij ons wilt komen wassen.

Diverse voertuigen zijn welkom

Uw auto zelf in de wasboxen wassen gaat snel en eenvoudig. U werpt een munt in het bedieningspaneel en drukt de gewenste knop in. Er is sop aanwezig om de auto schoon te maken en vervolgens kunt u de auto met de borstel schrobben en daarna afspuiten met de hoge druk spuit. Bent u in het bezit van een auto brommer ,fiets, camper, paardentrailer, bestelbus of aanhangwagen die u zelf schoon wilt maken? Dat is geen probleem , elke wasbox heeft een hoogte van 2,50 meter.

Interieur van uw auto schoonmaken

Na gebruik van de wasboxen kunt u zelf ook de binnenkant van uw auto uitzuigen. Wij hebben hiervoor twee krachtige buitenstofzuigers , deze buitenstofzuigers werken op €1,- en €2,- munten. Naast de buiten stofzuigers staat een luchtautomaat, waarmee u uw banden kunt oppompen , zodat u na een bezoek aan ’S MART CARWASH ook weer over de juiste bandenspanning beschikt. Deze luchtautomaat werkt op 1€ en 2€ munten.

Contact

Na een bezoek aan ‘S MART Carwash ziet uw auto er weer uit als nieuw. Uw auto laten wassen in de wasstraat of kiest u er toch voor om uw auto zelf te wassen in 1 van onze wasboxen! Kom langs bij ’S MART Carwash, Ingenieur Lelystraat 22 , 6717AL te Ede naast parkeerterrein AH XL. Voor vragen over onze diensten en programma’s kunt u contact opnemen via het volgende nummer: 085-0014324. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in onze wasstraat.